Itt tedd fel a kérdésed:

[[ask.error.stream_ask_name]]

[[ask.error.stream_ask_content]]

Párkapcsolati választásaink tudattalan mozgatórugói

Az ellentétek vonzzák egymást, vagy a jó párkapcsolat titka, hogy sok mindenben hasonlítsunk? Mit tehetünk azért, hogy ne hunyjon ki a láng, a kezdeti szenvedély ne váljon unalmas megszokássá? Hogyan adhatjuk meg a másiknak azt, amire szüksége van úgy, hogy közben a saját igényeinket se nyomjuk el? Egyáltalán miért vagyunk nők és férfiak ennyire különbözőek, és hogyan tudnánk jobban szeretni egymást?

A SMARTRANDI következő estjén dr. Szabó-Bartha Anett klinikai szakpszichológus, pár- és családterapeuta lesz a vendégünk. Olyan kérdésekre keressük a választ, mint:

- Tényleg mindig olyan tudatosak vagyunk a párkapcsolati választásainkat illetően?

- Valóban olyan fontos a külső? És mit is jelent pontosan az a bizonyos kémia, amire olyan gyakran hivatkozunk?

- Igaz az a gyakran emlegetett állítás, hogy a partnerünkben az ellenkező nemű szülőnket keressük? Mennyire befolyásolnak minket azok a családi minták, amik között felnővünk?

- Miért fordulhat elő, hogy gyakran találjuk magunkat ugyanazokban a helyzetekben, bár első ránézésre másképp választottunk?

- Van-e olyan, hogy partnerünkben a saját elakadásainkkal találkozunk, és mi történik ilyenkor? – a kollúzió és a séma-kémia jelenségei.

Amennyiben nem megfelelő számodra az élő előadás időpontja, de nagyon érdekel a téma, úgy bátorítunk, hogy ez esetben is regisztrálj és vegyél jegyet, hiszen 3 évig még bármikor visszanézheted az előadást.